alexysb
624 poze   2053 vizite

test Ashley

1. Care e numele ei real?
a)Ashley Michelle Tisdale
b)Ashley Anne Tisdale
c)Ashley Emma Tisdale

2. Care este aliasul ei?
a)Ash
b)Blondie
c)Asy

3. Pe ce data s-a nascut?
a)30 Martie
b)02 Iulie
c)17 August

4. Ce zodie este?
a)rac
b)berbec
c)gemeni

5. Unde s-a nascut?
a)Mommouth County, New Jersey, USA
b)New Yorck
c)Salinas, California, United state

6. Cum se numeste mama ei?
a)Anne Tisdale
b)Marie Tisdale
c)Lisa Tisdale

7. Cum se numeste tatal ei?
a)Mike Tisdale
b)Matther Tisdale
c)Cother Tisdale

8. Are surori, daca are cum se numesc ele si cate are?
a)are 1 si se numeste Jeniffer Tisdale
b)nu are
c)are 3 si se numesc Stella Tisdale, Sammnta Tisdale si London Tisdale

9. Are frati, daca are cum se numesc ei si cati sunt?
a) are 2 si se numesc: Robby Tisdale si Dylan
b)are 1 si se numeste: Lucas Tisdale
c)nu are

10. Are animale, daca are cum se numesc ele si cate sunt?
a)Blondie si Maui
b)Pearl si Pufy
c)Blondie si Dolfy

11. Cat are inaltime?
a)1, 67
b)1, 60
c)1, 71

12. Cat are dimensiuni?
a)87-61-90
b)90-50-90
c)50-68-100

13.Cat are greutate
a)55 KG
b)68 KG
c)81 KG

14. Ce culoare au ochi ei?
a)verzi
b)albastri
c)caprui

15. Ce culoare are parul ei?
a)saten
b)blond
c)nergu

16. Cate concerte a avut pana acum?
a)16
b)nu a avut
c)24

17. II place sa cante sau e obligata?
a)nu ii place dar nu e obligata
b)ii place
c)e obligata

18. Va veni in romania?
a)da
b)nu
c)nu stiu

19. Care e site-ul ei oficial?
a)www.ashley-tisdale.com
b)www.ashleytisdale.com
c)www.blondieashley.com
Pagini: 1 2 ... 5
Ashely 26
Ashely 26
Ashley 1
Ashley 1
Ashley 2
Ashley 2
Ashley 3
Ashley 3
Ashley 4
Ashley 4
Ashley 5
Ashley 5
Ashley 6
Ashley 6
Ashley 7
Ashley 7
Ashley 9
Ashley 9
Ashley 10
Ashley 10
Ashley 11
Ashley 11
Ashley 12
Ashley 12
Pagini: 1 2 ... 5


Comentarii album • 1
lauracora 5 aprilie 2010  
1. a)
2. b)
3. b)
4. a)
5. a)
6. c)
7. a)
8. a)
9. c)
10. a)
11. b)
12. b)
13. a)
14. c)
15. b)
16. a)
17. b)
18. a)
19. b)
  Raportează
Către: alexysb

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.