alexysb
624 poze   2053 vizite

test Miley

1. Care este numele real?
a)Hope Cyrus
b)Miley Steward
c)Destiny Hope Cyrus

2. Care este aliasul ei?
a)Miley, Smiley
b)Mimy
c)Hannah

3. Pe ce data s-a nascut ea?
a)02 Octombrie
b)17 Iulie
c)23 Noiembrie

4. Ce zodie este ea?
a)rac
b)Sagetator
c)berbec

5. Unde s-a nascut ea?
a)New York, USA
b)Neshvile, Tenneessee
c)Mommouth County

6. Cum se numeste mama ei?
a)Leticia Cyrus
b)Lisa Cyrus
c) Samanta Cyrus

7. Cum se nemeste tatal ei?
a)Patrick Cyrus
b)Bily Ray Cyrus
c)Mathero Cyrus

8. Are surori, cum se numesc ele daca are?
a) are si se numesc: Noah Lindsey Cyrus si Brandy Cyrus
b) are si se numesc: Anne Cyrus si Beatrice Cyrus
c) nu are

9. Are frati, cum se numesc daca are?
a)nu are
b)are si se numesc: Nick Cyrus, Greg Cyrus si Mike Cyrus
c)are si se numesc: Cristopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus


10. Are animale, daca are cum se numesc ele?
a)are si se numesc: Loco, Minnie Pearl, Tag si Rodio
b)nu are
c)are si se numesc: Dolfy, Pufy, Alice, Blondie si Pluto

11. Cat are inaltime?
a)1, 64 m
b)1, 73 m
c)1, 57 m

12. Ce culoare au ochi ei?
a)caprui
b)albastri/verzi
c)negri

13. Ce culoare are parul ei dar peruca?
a)saten, blond
b)negru, blond
c)blond, negru-saten

14. Are hobby, daca are care sunt?
a)cititul, inotul si cantatul
b)nu are
c)bicicleta si shopping

15. Cate concerte a avut pana acum?
a)nici unul
b)16
c)20

16. are prieten, daca are cum se numeste?
a)Lewis Sprouse
b)Messy Carteer
c)nu stiu nici eu cum il cheama

17. A fost impreuna cu Nick Jonas, daca a fost cu el, cat timp au fost impreuna?
a)1 an
b)1 luna
c)5 zile

18. La ce varsta a inceput Miley sa canta?
a)10 ani
b)nu canta
c)12 ani

19. II place sa cante sau e obligata?
a)e obligata
b)ii place
c)nu ii place de loc

20. Care e site-u ei oficial?
a)www.mileycyrus92.com
b)www.hannahmontanamiley.com
c)www.mileycyrus.com
Pagini: 1 2 ... 6
Familia lui Miley
Familia lui Miley
Hannah Montaha 3
Hannah Montaha 3
Hannah Montana
Hannah Montana
Hannah Montana9
Hannah Montana9
Hannah Montana 1
Hannah Montana 1
Hannah Montana 2
Hannah Montana 2
Hannah Montana 4
Hannah Montana 4
Hannah Montana 6
Hannah Montana 6
Hannah Montana 8
Hannah Montana 8
Hannah Montana 10
Hannah Montana 10
Hannah Montana 11
Hannah Montana 11
Hannah Montana 12
Hannah Montana 12
Pagini: 1 2 ... 6


Comentarii album • 2
AlexysB 30 aprilie 2010  
la 17 ii b
  Raportează
lauracora 5 aprilie 2010  
1) c
2) a
3) c
4) b
5) b
6) a
7) b
8) a
9) c
10) a
11) a
12) b
13) a
14) c
15) c
16) c
17) a
18) c
19) b
20) c
  Raportează
Către: alexysb

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.